cape argus tour 125.jpg

19/12-2008: 

Jørn Lunds afskredsreception

Lund

Af Preben Nielsen Tlf. 7912 4629,

Reception: I går tog dyrefoderfabrikken Arovit Petfood afsked med sin tidligere fabrikschef. En række talere hyldede den populære mand.

Dyrefoderfabrikken Arovit tog i går afsked med sin tidligere fabrikschef Jørn Lund, som af de fleste nok er bedre kendt som cykelrytter. Det var Jørn Lund, som i 1976 var med til at sikre Danmark bronze i 100 km holdkørsel ved OL i Montreal.
Farvel-receptionen fandt sted i en propfyldt kantine på Øresundvej 2, hvor en række talere hyldede den populære mand, som kom til Esbjerg i 1971 fra Aalborg.
– Jørn Lund har kun været hos Arovit i ti år, men han er en legende, og jeg håber, at Jørn Lund ånden vil leve videre i firmaet, sagde fabriksdirektøren Claus Bundgaard Petersen.
– Jørn har en stor korpus og et stort hjerte og har en fantastisk evne til at spotte unge talenter på arbejdsmarkedet og gi' dem en chance. To af de unge er nu produktionschefer, og her tænker jeg på Søren Jørgensen og Glen Seerup, sagde Claus Bundgaard Petersen.
Blandt talerne var også HR Manager Dan Lynghe de, tidligere amtsborgmester Laurits Tørnæs og Karl Kristian Stausbøll fra Æ Cykel Klub, som Jørn Lund er med i.
Til stede ved receptionen var også Jørn Lunds datter, Mette på 38, hendes kæreste John og Mettes to børn, Sa rah på otte og Maja, som fylder fem nytårsaften.
I dag sætter familien Lund i øvrigt kursen mod Norge, hvor Jørn og hustruen Elin skal fejre jul og nytår sammen med deres anden datter Karin, som arbejder ved Synoptik i Oslo. Karin og hendes mand har to børn Isabel på 13 og Dafne på otte.