cape argus tour 125.jpg

18/12-2008: 

Jessens afskedsreception

Jessen

Mogens Jessen, som bor på Novembervej 4 i Andrup, blev selvstændig i 1982, men nu er tiden inde til at sige farvel til hans hjertebarn: Andrup Hvidevare-Service.

Sammen med sin kone Vibeke Jessen har han valgt at overdrage firmaet til de to trofaste medarbejdere Poul Erik Nielsen og Claus Damgaard. Den førstnævnte blev ansat i 1988, den anden i 2005.

I de første mange år blev Andrup Hvidevare-Service drevet fra privatboligen i Andrup, men i 2006 blev firmaet flyttet til Kvaglundvej.

– Det er med stor vemod, at jeg stopper, men jeg har dog lovet Poul Erik og Claus, at jeg vil hjælpe dem i travle perioder og i forbindelse med ferier, fortæller Mogens Jessen.

Firmaets stifter fylder i øvrigt 60 år den 21. december og markerer generationsskiftet med en uformel reception i Skads Forsamlingshus torsdag den 18. december fra kl. 14-17.

Når Mogens Jessen har valgt at sige stop, hænger det bl.a. sammen med, at han ønsker sig mere tid sammen med familien.

Desuden glæder han sig til at bruge mere tid på sine store interesser: motionscykling i Æ Cykel Klub og golf i klubben Kaj Lykke i Bramming sammen med Vibeke.

Den energiske mand løber også tre gange om ugen sammen med Børge Bull og Mogens Denby Nielsen og går til gymnastik hver torsdag morgen i Stadionhallen.

Vibeke Jessen har i 20 timer om ugen passet kontoret i Andrup Hvidevare-Service og arbejdet 20 timer i øjenklinikken på Sydvestjysk Sygehus. Hun holder også med kontorarbejdet og arbejder i stedet 30 timer på sygehuset.